- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΦΟΡΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ!

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας τρόπους για το πως θα βελτιώσουμε το στήθος μας. Ένας ακόμη εύκολος, γρήγορος και αρκετά αποτελεσματικός και μόνιμος τρόπος να "φτιάξουμε" ιδανικά το στήθος μας μόνες μας είναι και η ηλεκτροθεραπεία (με παλμούς & συχνότητες F.E.S.) με μια πραγματικά εκπληκτική φορητή συσκευή (σε "εξευτελιστική" πλέον τιμή) που κάνει κυριολεκτικά "θαύματα" και μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας (στην τσάντα μας), στο σπίτι, στην εξοχή ή όπου αλλού βρισκόμαστε. Η φορητή συσκευή αυτή ατομικής ηλεκτροθεραπείας στήθους είναι μικρή σε μέγεθος (χωρά στην παλάμη του χεριού μας), τροφοδοτείται από δύο ΑΑΑ μπαταρίες (παρέχονται στην συσκευασία) και συνοδεύεται από δύο μόνιμα διπλής επαφής εύκαμπτα ηλεκτρόδια από σιλικόνη (dual contact silicon breast pads)  για το στήθος που φοριούνται μέσα από το σουτιέν. 






Η διαδικασία είναι απλή. Συνδέετε τα καλώδια μεταξύ συσκευής και ηλεκτροδίων, απλώνετε πάντα επάνω στα ηλεκτρόδια την ειδική αγώγιμη αλοιφή (παρέχεται και αυτή στην συσκευασία), τα "κλείνετε" σε μορφή κώνου (η μαύρη πλευρά από μέσα) και τα κουμπώνετε στις υπάχουσες τρύπες που έχουν ανάλογα με το μέγεθος του στήθους που έχετε, τα τοποθετείτε μέσα από το σουτιέν ή το πάνω μέρος του bikini προσέχοντας οι θηλές σας να βρίσκονται ακριβώς στη μέση των ηλεκτροδίων έτσι ώστε τα ηλεκτρόδια "αγκαλιάζουν" σφιχτά το κεντρικό μέρος του στήθους σας. Άν γενικά έχετε το σουτιέν σας λίγο χαλαρό καλό θα ήταν να το σφίξετετε για την χρήση αυτή. Αυτό είναι όλο, μετά είστε έτοιμη για χρήση. Ενεργοποιείτε την συσκευή πατώντας δύο φορές το κουμπί με το βελάκι που δείχνει προς τα επάνω "up"


Προσοχή:
Η συσκευή (παρ' όλο το μικρό της μέγεθος) είναι αρκετά δυνατή οπότε προσέξτε την ένταση που θα χρησιμοποιείσετε. Παρέχει αρκετά προγράμματα αύξησης,ανόρθωσης, σύσφιξης, γράμμωσης και τόνωσης του γυναικείου στήθους. Συνιστούμε την χρήση της μια φορά την ημέρα τουλάχιστον.





Η συσκευή θα αρχίσει από το πρώτο πρόγραμμα συσπώντας τα στήθη σας και θα ολοκληρώσει σε 15 λεπτά όπου θα κλείσει μόνη της. Αν παρ' όλα αυτά (μετά βέβαια την πρώτη χρήση της ημέρας) θέλετε να επαναλάβετε την χρήση διαλέγοντας ένα συγκεκριμμένο πρόγραμμα μπορείτε να το επιλέξετε από το κουμπί "mode". Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε και την ταχύτητα (συχνότητα) των συσπάσεων επιλέγοντας το κουμπί "s/p" και τα βελάκια "up" ή "down". Από την πρώτη χρήση θα νιώσετε την δύναμη των παλμών της συσκευής κάπως απότομα κάνοντάς σας να αισθανθείτε λίγο άβολα στην αρχή (ειδικά εσάς που δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει ηλεκτροθεραπεία ξανά στο στήθος) αλλά μην πτοηθείτε όμως γιατί θα την συνηθίσετε με τον καιρό. Αφήστε την συσκευή να ολοκληρώσει όλα τα προγράματά της μέχρι τέλους. Μετά από κάποιες χρήσεις μπορείτε να δυναμώσετε ένα βαθμό την ένταση και την συχνότητα των συσπάσεων καθώς τα στήθη σας θα έχουν "συνηθίσει" την υπάρουσα χρήση. 


Θυμηθείτε: ότι προκειμένου να έχετε σωστά αποτελέσματα κάνοντας γενικά ηλεκτροθεραπεία πρέπει πάντα η ένταση αλλά και η συχνότητα που χρησιμοποιείτε να βρίσκεται σε βαθμό που να νιώθετε δυνατά τις συσπάσεις χωρίς βέβαια να πονάτε ή να αισθάνεστε άβολα. (Αυτό διαφέρει από σώμα σε σώμα οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένο βαθμό έντασης για όλες εσάς). Επίσης σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αφαιρεθεί το καλώδιο ή τα breast pads δεν κάνουν καλή επαφή με το στήθος σας ενώ η συσκευή λειτουργεί (χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα χρήσης) κάνει αμέσως reset  δηλ. γυρνά αυτόματα στο αρχικό της πρόγραμμα και στην χαμηλότερη ένταση & συχνότητα όπως όταν την πρωτο-ενεργοποιείτε. 






Η συσκευή αυτή έχει κάνει πάταγο σε Ευρώπη και Αμερική τα τελευταία 8 χρόνια λόγο των δυνατοτήτων της και έχει  γίνει ανάρπαστη. Ευτυχώς πρίν το καλοκαίρι κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα. To κόστος της είναι αρκετά μικρό μόλις 19.31 Ευρώ.
Εμείς σας δίνουμε δύο link για να την προμηθευτείτε από όπου κι αν βρίσκεστε και σας ευχόμαστε ευχάριστα αποτελέσματα!
1. NU BREAST : iBreast Care D360 Pro massager Enhancer
2. EBAY: Healthy breast enhancer Ennlarger


Δείτε παρακάτω ενα video για αυτήν την συσκευή ηλεκτροθεραπείας στήθους.






Συχνές ερωτήσεις:

Ερ. Έχω  αγοράσει την συσκευή αυτή από το ebay και  κάνω χρήση 2 χρόνια περίπου. Είδα μεγάλη καλυτέρευση στο πρώην μικρό σχετικά στήθος μου από τους 2 πρώτους μήνες χρήσης. Μπορώ να πω ότι το στήθος μου απέκτησε το επιθυμητό αποτέλεσμα εμφάνισης μέσα στους 5 επόμενους μήνες. Έ
χει δηλ. διαμορφωθεί αρκετά καλά, έχει σφίξει, έχει γίνει υπέροχο! Παρ΄όλα αυτά φοβάμαι να σταματήσω την θεραπεία μήπως επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Γι αυτό συνεχίζω να κάνω ηλεκτροθεραπεία (κάθε μέρα) έως σήμερα για να το διατηρώ έτσι υπέροχο όπως είναι. Τελικά πρέπει να συνεχίζω την ηλεκτροθεραπεία ή μπορώ και να σταματήσω; [Μαρίνα, 25 ετών]
Απ. Αγαπητή μας φίλη Μαρίνα, όπως έχουμε αναφερθεί σε παλιότερο άρθρο μας, το σώμα μας και μέρος αυτού & το στήθος μας  μεταβάλλονται ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε δηλ. τι τρώμε, αν γυμναζόμαστε  τακτικά κ.τ.λ. Αν θέλεις να το διατηρήσεις στην τωρινή καλή του κατάσταση πρέπει να κάνεις ένα από τα παραπάνω διαφορετικά το στήθος σου θα χαλαρώσει πάλι. Δεν θα μικρύνει βέβαια αλλά αν χαλαρώσει το θέαμα δεν θα είναι καλό και σαν αποτέλεσμα δεν θα αισθάνεσαι κι εσύ καλά με αυτό.. Αν κάνεις καθιστική ζωή και δεν γυμνάζεσαι ή τρως ότι να 'ναι, καλό θα ήταν να μην σταματήσεις την ηλεκτροθεραπεία ή απλά να κάνεις πιο αραιά χρήση .

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON