- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ DERMA ROLLER

Άλλη μια καινοτομία στον χώρο της ομορφιάς που έρχεται από την Κίνα για να βοηθήσει να γίνει το σώμα μας καλύτερο, διορθώνοντας προβληματικά μέρη όπως ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες κ.τ.λ. γιατί μπορεί να "ενεργοποιήσει" την εξωτερική επιδερμίδα του σώματος κάνοντας απολέπιση αλλά και να βοηθήσει να εισχωρήσουν οι αγαπημένες μας κρέμες σώματος στο δέρμα είναι και το πολύ-ακουσμένο σε όλο τον κόσμο derma roller το οποίο κυκλοφόρησε επιτέλους και στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή για όλες.


Τι είναι όμως το Derma Roller:


Πρόκειται για μια πολύ μικρή, απλή χειροκίνητη συσκευή κυλίνδρου (μοιάζει πολύ με το ηλεκτρικό roller probe που χρησιμοποιούν στα ινστιτούτα αισθητικής αλλά είναι πολύ μικρότερο αφού χάνεται μέσα στην παλάμη του χεριού)  το οποίο έχει 192 μικρο-βελόνες κατασκευασμένες από χειρουργικό ατσάλι που είναι σε θέση να εισχωρήσουν μέσα στους πόρους του ανώτερου στρώματος του δέρματος χωρίς να προκαλέσουν ζημιά στο δέρμα και χωρίς να νιώθετε ιδιαίτερο πόνο αντίθετα μάλιστα νιώθετε όπως όταν κάνετε ένα δυναμικό ηλεκτρονικό μασσάζ. (Ότι ακριβώς κάνει και ένα καυτό shower-ντουζ.). Το derma roller τύπου 2.5 χιλιοστών (χρησιμοποιείται σε περιοχές στήθους, κοιλιάς, γλουτών, μηρών, κάτω από τα μπράτσα) είναι λίγο επώδυνο αλλά σε αυτές τις περιοχές του σώματος δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρότερου τύπου από 2.0 - 2.5 χιλ. για να επιτευχθεί ο στόχος σας. Πάντως οι πόροι του δέρματος κλείνουν και πάλι μετά από περίπου μία ώρα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το δέρμα σας είναι σε θέση να απορροφήσει κρέμες και λοσιόν σώματος. Η κοκκινίλα που δημιουργείται στο δέρμα (στο μέρος που περιποιηθήκατε) φεύγει και αυτή μετά από λίγες ώρες. Θυμηθείτε πάντα μετά την χρήση να χρησιμοποιείτε πάντα ένα είδος αντισηπτικού όπως καθαρό οινόπνευμα για να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις από εξωτερικούς παράγοντες στο δέρμα. Το derma roller χωρίζεται σε πέντε τύπους βάσει των τεχνικών προδιαγραφών τους. Οι τύποι ξεχωρίζουν από το μήκος των μικροβελόνων τους. Ξεκινούν από 0.5, 1.0, 1.5, 2.0  και 2.5 χιλιοστά. Ο λόγος των διαφορετικών αυτών τύπων έχει να κάνει με το μέρος του σώματος που το χρησιμοποιούμε αλλά & το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αν για παράδειγμα θέλουμε να περιποιηθούμε το πρόσωπο χρησιμοποιούμε τον τύπο 0.5 - 1.5 χιλιοστών, ενώ αν θέλουμε να περιποιηθούμε τους γλουτούς χρησιμοποιούμε τον τύπο 2.0 - 2.5. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
Προσοχή: Το Derma Roller είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση και δεν δανείζεται σε φίλες για ευνόητους λόγους υγείας. 




Παρομοιότυπες συσκευές κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και από άλλους κατασκευαστές σε διάφορους τύπους και χρώματα αλλά στην Ελλάδα θα βρείτε το βασικό derma roller πέντε τύπων  χρώματος κίτρινου. Δείτε εδώ και άλους τύπους του Derma Roller. Κοστίζει 89 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε παραγγέλνοντας την από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα μέσω mail στο info@dermamed.gr ή στα τηλέφωνα: 210 - 8056001-2 & 210 - 8056003.
Δείτε παρακάτω ένα σχετικό video με οδηγίες για το πως να χρησιμοποιήσετε το δικό σας derma roller.





Συχνές ερωτήσεις:

Ερ. Υπάρχει καθόλου πόνος κατά την χρήση της derma-roller; [Σίσσυ, 25 ετών]
Απ. 
Αγαπητή μας φίλη Σίσσυ, εξαρτάται ποιου τύπου (σε χιλ.) derma-roller χρησιμοποιείς. Πάντως γενικά τα derma-roller δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνα (αν τα χρησιμοποιείς σωστά πχ. πόση πίεση χρησιμοποιείς, πόσες φορές "περνάς"  την ίδια περιοχή κ.τ.λ.) αυτό που σίγουρα νιώθεις είναι μόνο λίγο μούδιασμα μόνο κατά την χρήση, όπως ακριβώς όταν κάνεις ένα καυτό μπάνιο (ντούζ).

Ερ. Αληθεύει ότι το derma-roller μπορεί να "κλείσει" ουλές στο δέρμα; [Βασιλική, 36 ετών]
Απ. 
Αγαπητή μας φίλη Βασιλική, όντως.βοηθά στο να κλείσουν ουλές στο δέρμα με την βοήθεια μάλιστα μιας βιταμινούχας κρέμας να το θεωρείς σίγουρο.

Ερ. Είναι το derma-roller ασφαλές κατα την χρήση του; [Ειρήνη, 28 ετών]
Απ. 
Αγαπητή μας φίλη Ειρήνη, η τεχνογνωσία της κατασκευής του derma roller το καθιστά απόλυτα ασφαλές για όλες, άσε που η τεχνολογία  micro-needling χρησιμοποιείται καιρό τώρα σε χιλιάδες θεραπείες χωρίς να έχει ακουστεί το παραμικρό για παρενέργειες. Είναι δε καταασκευασμένο και ελεγχμένο κάτω από το ISO 11137 για υψηλή ποιότητα και αποστείρωση των μικροβελόνων του. Οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα. Θυμίσου μόνο οτι το derma roller είναι για αποκλειστικά ατομική χρήση και δεν "δανίζεται" σε φίλες για λόγους υγείας πάντα.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON