- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΤΑ 12 TOP ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Δύο μέρες πριν την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου
Όλες την περιμένουμε με ανυπομονησία και αυτό γιατί ειδικά αυτήν την ημέρα (για να μην πω την νύχτα) περιμένουμε να περάσουμε ξεχωριστά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω αυτές που περιμένουν αυτήν την ημέρα για να ξεπαραδιάσουν το έταιρό τους ήμισυ με πανάκριβα δώρα (βλ. αυτοκίνητα, εξωτικά ταξίδια κ.τ.λ.)  Για το παρακάτω θέμα έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις μετά συζητήσεων. Όλες συζητάμε για αυτά με τις κολλητές μας, ειδικά μετά από μια ερωτική συνεύρεση.  Είναι τα σημεία του σώματός μας που όταν μας αγγίζουν "πετάμε" στα ουράνια. Και αυτό συμβαίνει γιατί τα σημεία αυτά έχουν ευαίσθητα αγγεία που προκαλούν ηδονή.  
Πολλές μάλιστα από εμάς κάνουμε παράπονα στις φίλες μας ότι το έταιρό μας ήμισυ δεν τα γνωρίζει. Και καλά οι γυναίκες μεταξύ μας και να έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις σε αυτά τα σημεία θα τα βρουμε στο τέλος γρήγορα αλλά και εύκολα. Οι άντρες όμως; Που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα στο σεξ; Εδώ βέβαια πρέπει να πω ότι δεν φταίνε και αυτοί 100% και αυτό εξηγείται επιστημονικά πλέον. Πως; Μα είναι απλό. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες ευαισθησίες επαφής (σημεία "κλειδιά") στο σώμα τους και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.  Μην σας πω επίσης ότι κάποιες γυναίκες έχουν μια κύρια μόνο ευαισθησία και δεν θέλουν να τις αγγίξουν πουθενά αλλού.. Αυτές οι περιπτώσεις είναι τα ονομαζόμενα (παρεξηγημένα κατά την την γνώμη μου) βίτσια ή αλλιώς γυναίκες με βίτσια.
Για να μην σας πω επίσης ότι πολλές από εμάς τα σημεία αυτά δεν τα έχουμε εντοπίσει πλήρως ακόμη ούτε οι εμείς οι ίδιες..
Εμείς βέβαια θα ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο με το μεγάλο ποσοστό των γυναικών. Ξέρουμε όμως ποια πραγματικά είναι αυτά τα σημεία;
Σε έρευνες που έχουν γίνει είτε σε ειδικές κλινικές, είτε βάσει ποσοστού γυναικών οι ειδικοί έχουν καταλήξει ότι τα σημεία αυτά (δώδεκα στον αριθμό), είναι λίγο-πολύ κοινά στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών στο κόσμο (σχεδόν το 75%).
Ποια είναι αυτά λοιπόν; 


Ας τα ονοματήσουμε:


  1. Χείλη 
  2. Αυτιά
  3. Λαιμός /ώμοι
  4. Θηλές
  5. Μασχάλες
  6. Μπράτσα (εσωτερικό)
  7. Δάχτυλα χεριών
  8. Κοιλιά /Αφαλός
  9. Πλάτη
10. Κλειτορίδα /σφικτήρας του πρωκτού
11. Γλουτοί /Μηροί
12. Δάχτυλα ποδιών


Αλλά για να τα επεξηγήσουμε κιόλας αναλυτικά και να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε.


 1. Χείλη
 Τα χείλη είναι βέβαια κοινά σημεία για όλες. (Ποια δεν θα ήθελε να την φιλήσουν στα χείλη;)
 Θέλουν και αρκετό χρόνο (με χείλη & γλώσσα) και πολλές φορές επιστροφή σε αυτά!


 2. Αυτιά 
 Τα αυτιά ή μάλλον η περιοχή πίσω από τα αυτιά καθώς και ο λοβός των αυτιών θεωρείται από πολλές γυναίκες άκρως ερωτικό σημείο (με την γλώσσα).


 3. Λαιμός /ώμοι
 Ο λαιμός καθώς και οι ώμοι είναι και αυτά βασικά μέρη διέγερσης του σώματός μας, δείχνουν την αρχή του ερωτικού παιχνιδιού (με χείλη & γλώσσα).


 4. Θηλές
 Οι θηλές μας είναι Super Duper-Top σημεία στο σώμα μας αν και ερεθίζονται πάρα πολύ εύκολα και θέλουν ίσως τον περισσότερο χρόνο (με την γλώσσα).


 5. Μασχάλες
 Οι Μασχάλες (ανοίκουν στις "κλειδώσεις" όπως και τα σημεία πίσω από τα γόνατα) είναι και αυτά Top ερωτικά σημεία. Έχετε ποτέ παρατηρήσει πως σηκώνουμε τα μπράτσα μας ψηλά και δένουμε τα χέρια πίσω στο λαιμό ή το κεφάλι μας; Δεν είναι τυχαίο.. Ζητήστε λοιπόν να σας αφιερώσουν λίγο χρόνο σε αυτές (με την γλώσσα).
Σκεφτείτε επίσης πόσα πατρόν και πόσα σχέδια ρούχων δεν έχουν γίνει προκειμένου εμείς οι γυναίκες να δείχνουμε -προς τα έξω- τα σημεία αυτά...


 6. Μπράτσα (εσωτερικό)
 Τα μπράτσα καθώς και τα σημεία των καρπών των χεριών θεωρούνται άκρως θηλυκά και σέξι και θέλουν φίλημα (χείλη).


 7. Δάχτυλα χεριών

 Τα δάχτυλα των χεριών μας (ανοίκουν στα "άκρα") και θέλουν και αυτά την "περιποίησή" τους ένα προς ένα.. (με την γλώσσα).


 8. Κοιλιά /Αφαλός
 Η κοιλιά και ειδικά ο αφαλός θεωρείται Super-Top σημείο ερωτικής επαφής και θέλει αρκετό χρόνο. Ζητήστε στο εταιρό σας ήμισυ να παίξει (με την γλώσσα)  γύρω από το σημείο αυτό.



 9. Πλάτη
 Η πλάτη μας (και ειδικά το σημείο του τέλους της πλάτης μας) θεωρείται από μεγάλο ποσοστό γυναικών top σημείο επαφής (με την γλώσσα).


10. Κλειτορίδα /Σφικτήρας του πρωκτού
 Η Κλειτορίδα αλλά και ο /σφικτήρας του πρωκτού είναι ως γνωστό πλέον τα κύρια Super Duper-Top  σημεία διέγερσης του γυναικείου σώματος! Θέλουν βέβαια και Super Duper-Top  χρόνο επίσης σε αυτά (με την γλώσσα).


11.  Γλουτοί/ Μηροί
Οι γλουτοί /μηροί έχουν και αυτοί αρκετά σημεία διέγερσης. Ζητήστε από το έταιρο σας ήμισυ να αφιερώσει χρόνο και σε αυτά (με την γλώσσα).


12. Δάχτυλα ποδιών
Τα  Τα δάχτυλα των ποδιών μας (ανοίκουν στα "άκρα") και θέλουν και αυτά την "περιποίησή" τους ένα προς ένα.. (με την γλώσσα).






Μελετήστε τα λοιπόν και συζητήστε τα με το έταιρό σας ήμισυ και πιστέψτε με, τα προκαταρτικά σας παιχνίδια καθώς και η γενικότερη σεξουαλική σας ζωή θα ζωντανέψει ακόμη περισσότερο... 
Happy Valentine's Day λοιπόν και να περάσετε αξέχαστα...

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON