- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

BODY-PIERCING: ΕΙΝΑΙ ΣEΞY; ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ;

Είμαστε στα μέσα της Άνοιξης πλέον, ο καιρός είναι γενικά καλός κι εμείς  έχουμε αρχίσει να φορούμε τα καλοκαιρινά μας και βέβαια να επιδικνείουμε σιγά-σιγά το καλλίγραμμο σώμα μας. Μιλώ βέβαια για σέξι μπουστάκια με ασορτί μίνι ή καλοκαιρινά καπρί παντελόνια και ζακετάκια από επάνω, έτσι για να είμαστε προετοιμασμένες για λίγη ίσως ψυχρούλα, ειδικά το βραδάκι. Πολλές από εμάς ήδη έχουμε "πετάξει" την κοιλίτσα μας έξω (ποτέ δεν πάει χαμένη η κοπιαστική "προσπάθεια" που κάνουμε όλο τον χειμώνα για να έχουμε το ιδανικό σώμα) και περπατώντας στο δρόμο είτε μόνη είτε με παρέα ακούμε  τα γνωστά πλέον pick-up lines (σχόλια) από τους περαστικούς άνδρες. Με άλλα λόγια δημιουργούμε πανικό στο πέρασμά μας. Τι αξία όμως έχει μια όμορφη κοιλίτσα αν δεν συνοδεύεται και από ένα κόσμημα; Να σας το θέσω αλλιώς: Θα βγαίνατε έξω χωρίς σκουλαρίκια στα αυτιά; Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Ένα σκουλαρίκι στον αφαλό (συνηθίζεται τα τελευταία δέκα - δεκαπέντε χρόνια και στην Ελλάδα) ή αλλιώς belly-ring ή ακόμη και belly-charm όπως αποκαλείται, κοσμεί την όμορφη κοιλίτσα σας και σας δείχνει ακόμη πιο σέξυ και ποθητ;ή.Αφήστε που δίνετε και αξία σε ένα πολύ σέξυ σημείο στο σώμα σας που ίσως το έταιρό σας ήμισυ δεν πρόσεξε ποτέ, ούτε ασχολήθηκε ποτέ με αυτό! 

Πολύ μεγάλη μόδα δε, τα τελευταία χρόνια έχουν τα belly-piercing και στις εγκύους. Και αυτό γιατί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης με το έξτρα βάρος που έχουν πάρει αλλά και με τις ορμόνες που παράγει το σώμα, οι εγκυμονούσες αισθάνονται μειονεκτικά από ότι πριν αλλάξει το σώμα τους, οπότε για να δώσουν στην εμφάνισή τους μια έξτρα "νότα" ομορφιάς φορούν τα γνωστά belly-charms (belly-rings)! Βέβαια body-piercing δεν κάνουμε μόνο στην κοιλιά, μπορούμε να κάνουμε σε όλο το σώμα. Σίγουρα έχετε δει στον δρόμο ή σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο από απλά piercings έως και υπερβολές! Η γνώμη μου -αν με ρωτήσετε- δεν χρειάζονται υπρβολές ούτε τρυπάμε το σώμα μας όπου βρούμε ελεύθερο μέρος (βλ. μάτια, γλώσσα, χείλη, χέρια, πόδια, πλάτη κ.τ.λ.). Το ίδιο συμβαίνει και με τα tattoo. Είναι πολύ ωραίο και σέξυ ένα tattoo σε ένα ή δυο μέρη του σώματος αλλά οι υπερβολές έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Άλλο ένα πολύ σέξυ και άκρως ερωτικό σημείο που θα μπορούσατε να κάνετε piercing είναι και οι θηλές του στήθους. Είναι απόλυτα σέξυ και άκρως ερωτικά σημεία. Τα nipple-rings (σκουλαρίκια για τις θηλές του στήθους) δηλώνουν μια πολύ σέξυ γυναίκα χωρίς ενδιασμούς και κατεστημένα, ειδικά σ'οτι αφορά το σεξ. Το ίδιο συμβαίνει και με το piercing στο ευαίσθητο σημείο μας δηλ. στο αιδοίο. Οι αισθησιακές γυναίκες (με ελάχιστα ταμπού) κάνουν piercing στο πάνω μέρος της κλειτορίδας, χρησιμοποιώντας ένα ημικυκλικό ring με διαμαντάκι ή καρδούλα. Οι απόλυτα σέξι γυναίκες (χωρίς κανένα ταμπού στο σεξ) θεωρούν πάλι τα χείλη του αιδοίου ως το ιδανικότερο σημείο  για piercing. Αλλά και εκεί δεν χρειάζονται υπερβολές (βλ. πχ. πέντε κρίκοι στο ένα χείλος και πέντε στο άλλο & λουκετάκι επάνω στους κρίκους!!!
Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, απλά εμείς οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για την διαφορά μεταξύ ωραίου και σέξυ, από αυτή του χυδαίου και αντιαισθητικού!  
          (Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από ότι περιμένετε...)
 



Επιλογή Ring σώματος





Η επιλογή του ή των body-rings που θα χρησιμοποιείσετε αφορά και τα σημεία που έχετε αποφασίσει να τρυπήσετε. Αν για παράδειγμα αποφασίσατε να τρυπήσετε την γλώσσα σας (συνήθως το κάνουν οι νεαρές teenagers), θέλετε ένα tongue/nipple-ring (Μοιάζει με μια μικρή ράβδο που στις δύο άκρες της έχει δύο μικρές μπαλίτσες η δύο κώνους). Για τις θηλές του στήθους χρησιμοποιούνται ακριβώς τα ίδια rings ή κρίκοι. Οι κρίκοι πρέπει είναι στις ίδιες διαστάσεις με το μέγεθος των θηλών σας δηλ. για να επιλέξτε τους σωστούς για το στήθος
σας, πρέπει πρώτα να μπορείτε να τους φορέσετε στις θηλές σαν δαχτυλίδι ανεξάρτητα αν είναι τύπος piercing ή τύπος non-piercing (μιας και υπάρχουν μεγέθη που διαφοροποιούνται σε χιλιοστά). .  

Σημ.: Υπάρχουν οι non-piercing τύποι κρίκων (που αναφέραμε παραπάνω) για τις θηλές που έχουν στις άκρες δυο μπαλίτσες. Απλά πιάνοντας τον κρίκο με τα δύο δάχτυλα και τραβώντας τις άκρες προς τα έξω τα προσαρμόζετε στις θηλές σας. Εμείς βέβαια δεν θα τους συνιστούσαμε αυτούς λόγο του ότι δεν μπορείτε (και δεν επιτρέπεται) να τους φοράτε συνέχεια λόγο της πίεσης που ασκούν στις θηλές σας, ενώ με τους κλασσικούς piercing type κρίκους, τρυπιέστε, τους βάζετε μια φορά, τους βάζετε και τους ξεχνάτε μετά.
 Στα χείλη του αιδοίου τώρα μπαίνουν συνήθως μόνο κρίκοι. Αυτοί δεν χρειάζονται διαστάσεις μιας και η επιφάνεια εκεί είναι σχετικά λεπτή οπότε όλοι οι κρίκοι ταιριάζουν.
Τα piercing rings κατασκευάζονται από χρυσό, ασήμι αλλά και από χαλκό & ατσάλι. Έχει παρατηρηθεί βέβαια σε κάποιες γυναίκες να είναι αλλεργικές σε ένα από τα δύο 
τελευταία. Βεβαιωθείτε λοιπόν πρώτα ότι δεν είστε αλλεργική στο ασήμι ή τον χρυσό και να προτιμήσετε ένα από τα δύο. Αποφύγετε τον χαλκό και το ατσάλι μιας και δεν μπορείτε να ξέρετε την αληθινή ποιότητα κατασκευής τους. Στο διαδίκτυο θα βρείτε άπειρα σχέδια, χρωματισμούς και κοσμήματα επάνω π.χ. από καρδούλες με κρύσταλλα Swarovski και αλυσιδίτσες, ή μπαλίτσες με διαμαντάκια ή ακόμη και πιο απλά σχέδια κ.τ.λ. (για να πάρετε μια ιδέα) αλλά εμείς θα σας προτείνουμε να επιστευτείτε τα body-rings που θα βρείτε στα piercing-studio shops. Απλά ξεκαθαρίστε τους οτι θέλετε να "κινηθείτε" μεταξύ χρυσού και ασήμι τα οποία βέβαια θα σας κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά θα ξέρετε τι φοράτε και όχι άλλων αμφιβόλου ποιότητας υλικών που βέβαια και τα σοβαρά piercing-studios τα ίδια θα σας πουν.




Ασφάλεια και πρόβλεψη 

OK, άντε και το αποφασίσαμε, διαλέξαμε τύπους, σχέδια κ.τ.λ. Ποιος θα μας τρυπήσει τώρα; Α, εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν.
Σε ότι αφορά την ασφάλεια του body-piercing χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα όπως τοπική μόλυνση του σημείου κ.τ.λ. η γνώμη μας είναι να απευθυνθείτε σε ειδικά tattoo & piercing studios με επαγγελματίες που ειδικεύονται στις διαδικασίες αυτές και όχι στην φίλη μας που έχει τρυπηθεί μόνη της και έχει γεμίσει το σώμα της σημάδια από μολύνσεις κ.τ.λ. 
Οι ειδικοί επίσης θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την "συντήρηση" του σημείου που θα τρυπήσετε και θα κάνουν την διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη.




Στα παρακάτω link θα βρείτε διάφορους τύπους, σχέδια με κοσμήματα ή όχι αλλά και χρωματισμούς για να πάρετε μια ιδέα στο τι ακριβώς κυκλοφορεί στην αγορά σε body-rings.

1. BodyCandy
2. AlluringBody
3. Clair's Store




Δείτε και στα παρακάτω βίντεο την διαδικασία "τοποθέτησης" των body-rings στο σώμα από ειδικούς:







ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON